miercuri, 11 septembrie 2013

Haul: Oriflame [5]

Buna fetelor! Desi am renuntat pentru o perioada la a fi reprezentant Oriflame, mi s-au terminat 2 parfumuri dragi mie (Comme une Evidence si Mirage) si a trebuit sa fac o noua comanda pentru a-mi reinoii stocul de parfumuri. Aici este ultima mea comanda Oriflame:Mi-am cumparat doua geluri intime cu floare de lotus. Pana acum imi place, atat produsul cat si mirosul.


Crema de maini si corp de la Milk&Honey. Am destuule creme de corp incepute si d-abia e una aproape terminata, asa ca pe aceasta o tin inchisa.


Fond de ten de la Giordani Gold, Age Defying Foundation, nuanta Light Ivory. Sunt foarte multumita de acesta.


Daca tot era oferta si la rimel, mi-am luat si un rimel de la Very Me - Fat Lash Mascara. Din cate am vazut nu incarca genele.


Si preferatul meu! Parfumul Love Potion care este genial! Nu stiu daca am mai zis dar eu nu suport parfumurile dulci, dar Mirage-ul si Love Potion au trecut peste acest lucru si le ador! Se simte si mirosul de ciocolata si este foarte persistent. 

Si... cam atat. In ultima perioada a trebuit sa imi caut un loc de munca, de aceea am lipsit de pe blog. Ce parere aveti despre cumparaturile mele? Vreti sa fac un review la unul dintre produsele de mai sus?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu