marți, 22 mai 2018

Noua gama de la Nivea: Urban Skin Detox!

Viata de oras poate fi palpitanta si plina de activitati, dar oare efectele stresului, machiajului si a poluarii de zi cu zi nu ii afecteaza tenului tau? Un stil de viata agitat poate avea efecte nocive asupra pielii noastre, iar Nivea vine cu un nou ajutor: gama Urban Skin Detox.


Pentru ca tu sa ai aceeasi relatie cu orasul in care traiesti si tenul tau sa nu aiba de suferit, Nivea a creat o crema de zi, o crema de noapte si trei masti de fata, toate special concepute stilului tau urban, ce iti ofera ingrijirea si hidratarea de care ai nevoie.


Crema de zi Urban Skin Defence ofera o hidratare intensa a tenului pentru 48 de ore, protejandu-l si de factorii nocivi din mediul exterior. Ofera o senzatie de prospetime odata aplicata si este imbogatita cu acid hialuronic, antioxidanti si extract de ceai verde bio.
Crema de noapte Urban Skin Detox are grija de pielea ta pe timpul noptii si il ajuta sa arate radiant si catifelat a doua zi. Aceasta crema de noapte ofera aceeasi hidratare intensa a tenului pentru 48 de ore, avand si ea aceleasi ingrediente ca si crema de zi. In plus, odata aplicata intra in piele foarte usor, iar mirosul sau revigorant iti invaluie simturile.


Masca de fata Hidratanta cu Acid Hialuronic si Extract de Ceai Verde hidrateaza intensiv tenul, acesta ramanand mai luminos, mai ferm si il detoxifica deoarece reduce efectul factorilor de stres din mediul exterior, pregatindu-l astfel de o noua zi agitata!
Masca de fata pentru Inchiderea Porilor are o formula translucida ce se incalzeste odata ce este aplicata pe fata uda, detoxifica tenul, curatand impuritatile acestuia si inchide porii, lasand pielea mai fina, mai curata si mai sanatoasa.
Masca de fata Purifianta cu Argila alba si Extract Activ de Magnolie ofera o curatare in profunzime a tenului, deoarece exfoliaza celulele moarte ale acestuia si il catifeleaza. Argila alba si extractul de magnolie ajuta la purificarea tenului, acesta ramanand perfect ingrijit dupa o zi agitata.

Pe voi va atrage ceva din aceasta gama? Ce v-ati dori sa incercati? V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu