vineri, 11 mai 2018

Top 3 locuri pe care le-am vizitat in Romania!

Imi place foarte mult sa calatoresc si mi-ar placea sa vad mai multe din aceasta tara minunata pe care o avem, asadar ori de cate ori am avut ocazia sa calatoresc intr-un loc nou nu am ezitat sa o fac! De cand a aparut Bubu in viata noastra nu am mai putut sa plecam noi asa, hai-hui cum o faceam pana acum, iar anul trecut am luat o mica "pauza" de la plimbari, cu exceptia uneia in Hateg, unde am luat si copilul si ne-am petrecut concediul acolo. Dar daca voua va place la fel de mult sa calatoriti cum ne place noua, aceasta postare este pentru voi! Eu personal nu am un top anume, iar locurile pe care vi le voi arata sunt puse intr-o ordine aleatorie. Din pacate, toate pozele de pe unde am fost sunt in vechiul laptop, care momentan nu e functional, acesta fiind pe bucati, asadar voi face un top 3 al locurilor unde m-as intoarce cu un mare drag.

Voi incepe cu cel mai recent loc in care am fost, Hateg! In tara Hategului sunt foarte multe locuri de vizitat, printre care si Sarmizegetusa sau cetatea Devei. Am scris o postare separata pe acest subiect si imi aduc cu drag aminte de anul trecut ca am vizitat aceasta zona. Mai multe detalii gasiti aici.

O alta locatie de vis se afla in muntii Ceahlau, in statiunea Durau. O zona foarte linistita, in mijlocul naturii, unde puteti gasi trasee montane foarte frumoase. Am reusit sa facem si noi un traseu, cand am fost acolo, pana la cascada Duruitoarea, care este de vis! Va recomand cu drag aceasta statiune daca vreti sa va relaxati! Din pacate mai multe poze de acolo nu am, dar mai multe peisaje puteti vedea in prima parte a unui vlog pe care l-am facut acum ceva ani buni, aici.Sibiul mi se pare cel mai frumos oras din Romania (cel putin pana in momentul de fata), mi se pare un oras plin de istorie, cu o arhitectura deosebita (care se poate regasi si in imprejurimi) si cu o alura speciala. Mi se pare foarte intim, foarte personal, pur si simplu si-a pus amprenta in sufletul meu si il ador! De fiecare data cand mergem pe Transfagarasan si urmeaza sa facem si Transalpina, trebuie musai sa ne oprim si prin Sibiu.Imi cer scuze ca nu v-am spamat cu poze, dar promit ca odata ce pun mana pe pozele acelea voi updata postarea! Ma puteti urmari si pe Instagram, unde postez mai des si puteti vedea prin ce locuri calatoresc! Vreau sa-mi spuneti ce locuri preferate aveti in Romania? Unde imi recomandati sa calatoresc? V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu